Het is tijd om in beweging te komen. Maar misschien is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wie trekt je van de bank? Uit je comfortzone. Naar buiten.

Motie is emotie. Beweging zorgt er voor dat je je gedachten kan ordenen. Je hoofd leeg maken of juist nieuwe ideeën opdoen en een visie helder krijgen. Samen lopen we naar het doel dat je zelf gesteld hebt. Je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en laat andere invalshoeken in je gedachten toe. Voel de wind in je gezicht en het aantrekken van de spieren. Je lichaam reageert op de beweging. Je geest reageert door een gevoel van welbehagen op de fysieke inspanning.

Samen met de Wandelcoach de natuur in, om mentaal en fysiek sterker te worden - Ruijtenheer vitaal Oegstgeest

Lopen_ontspannen_001

Verantwoord fit worden

Ook wanneer een betere fysieke gesteldheid als doel gesteld wordt kan de wandel coaching ook gebruikt worden als een middel om daadwerkelijk fitter te worden. De conditie wordt getraind en de gezondheid wordt positief beïnvloeden. Maak kennis met de laagdrempelige manier van verantwoord fit worden.

Gediplomeerd sportmasseur

Tijdens het herstel van een blessure of bij lichamelijke beperkingen kan er weer verantwoord onder begeleiding bewogen worden. Als gediplomeerd sportmasseur kijken we niet naar wat je niet (meer) kan maar naar wat je (nog) wel kan. Eventueel kan bij fysieke klachten in de sportmassagepraktijk de klacht bekeken en behandeld worden. Klik hier voor mogelijkheden en prijzen.

Werken aan een sterker zelfbeeld

Door het stellen van doelen wordt er structureel gewerkt aan het ingeslagen proces. Dit kan een puur fysiek doel zijn of een onderdeel van een veel groter doel. Bijvoorbeeld onderdeel van een loopbaan traject of het als volwaardig participant terug te komen op de arbeidsmarkt. Het werken aan een sterker zelfbeeld in een levensbaan traject. Wij werken dan samen met ervaren professionals die wandel coaching als deel behandeling meenemen in het totale behandelplan.

inschrijven

Nieuwsgierig geworden? Start nu en schrijf in voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wanneer de interesse is gewekt en je graag een keer kennis wil maken zonder direct verplichtingen
aan te gaan neem dan contact op met dirkjan@ruijtenheer.nl.
inschrijven