Bent u onder behandeling van een blessure of herstellend van een blessure? Dan is sportmassage van Ruijtenheer een goed opvolging. Maar ook sportmassage na een zware inspanning of gewoon omdat het lekker is voor je lijf.

Vanuit de praktijkruimte in Oegstgeest of op locatie in de regio behandeld Dirk-Jan de Ruijter de rug, nek, schouders, armen, benen en voeten. De behandelingen zijn er op gericht om op korte termijn weer pijn vrij te kunnen bewegen en u weer lekker en soepel te voelen.

Ruijtenheer Sportmassage

Sportmassage_002

Gecertificeerd sportmasseur

Dirk Jan de Ruijter heeft zijn opleiding voor sportmasseur en sportverzorger afgerond en is gecertificeerd bij ACE. Op dit moment is de praktijk een feit.

Logo-ACE_136x150

Massage en stress

Na een drukke en stressvolle periode kunnen er lichamelijke klachten optreden. In de rug, schouders en nek die na een of enkele behandelingen worden opgelost. Soms wordt de massage gebruikt als onderdeel van een totaalbehandeling. Er zijn verschillende massages mogelijk. Op maat en aangepast aan de aandoening. Voor standaard behandeling verwijzen we u naar de prijslijst.

Combineren met wandelen