Tijdens de eerste wandeling zullen we met name elkaar leren kennen en tijdens bepalen wat de behoefte. Indien de wandeling onderdeel is van een totaalbehandeling zullen we bepalen wat de aandachtpunten zijn en wat het doel is van onze wandelingen.

De prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Eventueel materialen die worden gebruikt zijn ook niet opgenomen. We adviseren goede en stevige wandelschoenen te dragen en voorbereid zijn op het weer.

De wandelingen zijn ongeveer 10 kilometer per keer. Uiteraard zal het tempo aangepast worden aan het de wandelpartner. Aangezien het van wezenlijk belang is dat er een bepaalde conditionering ontstaat kan de afstand in het verloop van het coachingstraject oplopen. De doelen worden altijd samen met de wandelpartner bepaald.

Wandelcoaching per consult

Minimaal twee uur 99,95

Wandelcoaching vanaf het derde uur

Per uur 45,00
Tarief wordt per kwartier berekend.

Reiskosten

Per kilometer € 0,21
Zijn gebaseerd op afgelegde kilometers. BTW vrij

Vergoeding via verzekering

Indien de wandelcoaching onderdeel uitmaakt van een deelbehandeling is het raadzaam uw verzekeringsmaatschappij te raadplegen wat betreft de vergoeding.

September 2023 – Prijzen zijn exclusief BTW. Op deze prijslijst zijn de Algemene voorwaarden van Ruijtenheer Vitaal van toepassing.